Wilo-Yonos PICO

Actie

Weet u wel wat U kunt besparen door uw oude verwarmingspomp te vervangen door een

nieuwe energiezuinige pomp ?? WIJ WEL !!

Meer weten neem contact met ons op

Stroomvreters eruit!

Meer dan 90 % van de natlopercirculatiepompen die vandaag op de markt beschikbaar zijn, kunnen binnenkort bij het oud ijzer. De Europese ecodesign-richtlijn (verordening (EG) 641/2009) voor ”energiegerelateerde producten”, afgekort ErP, stelt namelijk vanaf 2013 in heel Europa strengere eisen aan de energie-efficiĆ«ntie van natloperpompen. Oude, ongeregelde pompen zoals de Wilo-Star RS mogen dan niet meer worden verkocht of ingebouwd. En maar goed ook, want deze pompen verbruiken onnodig veel energie – tot zelfs tien keer meer dan moderne hoogrendementspompen.

Welkom hoog rendement!

Binnenkort mogen daarom alleen nog hoogrendementspompen worden ingezet die extreem stroombesparend zijn, zoals de nieuwe standaard hoogrendementpomp Wilo-Yonos PICO. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar door de lagere energiefactuur ook voor eigenaars en gebruikers van gebouwen. Dit voordeel bestaat natuurlijk vandaag de dag al, aangezien de benodigde pomptechnologie nu reeds beschikbaar is voor alle toepassingen. Door om te schakelen op de nieuwste pompgeneratie bent u dus voorbereid op de toekomst en kunt u nu al profiteren van lagere kosten!

Elk huishouden bevat veel stroomvreters.

De verwarmingsinstallatie van een eengezinswoning vertegenwoordigt tot 78 % van het energieverbruik. Door de oude, ongeregelde verwarmingspomp te vervangen door de nieuwe hoogrendementpomp Wilo-Yonos PICO, kunnen uw klanten jaarlijks meer dan 100 EUR aan stroomkosten besparen. Nog indrukwekkender is het voordeel voor het milieu door de overstap naar hoog rendement. Een vermindering van de Europese stroombehoefte met 23 TWh in 2020 is mogelijk. Dat komt overeen met het vermogen van 6 middelgrote kolencentrales – en een vermindering van de Europese CO2-uitstoot met maar liefst 11 miljoen ton (verordening (EG) 641/2009). Voor u loont de overstap echter al in het eerste jaar en is dankzij de lage aanschaf snel terugverdiend.

Past in elke inbouwsituatie.

De nieuwe Wilo-Yonos PICO maakt de montage heel gemakkelijk. Dat komt door de compacte afmetingen, die ervoor zorgen dat deze nieuwe standaard-hoogrendementpomp in elke inbouwsituatie past.

Bekende eenvoud.

Bij de nieuwe Wilo-Yonos PICO wordt een eenvoudigere ”rodeknop”- technologie toegepast. Zowel het instellen van de opvoerhoogte en de regelstand, als het starten van de ontluchtingsfunctie zijn kinderspel.

Automatische ontluchtingsfunctie.

Er hoeft niet te worden geschroefd en men kan zich niet verbranden: Door de eenvoudige activering van de ontluchtingsfunctie start de nieuwe Wilo- Yonos PICO een start-stopbedrijf en evacueert zelfstandig de lucht uit de rotorruimte.

Kwalitatief Installatiewerk sinds 2001