Dak en Zinkwerk

Voor dakwerkzaamheden maken wij veelvuldig gebruik van EPDM, een éénlaags synthetisch dakrubber. EPDM is door zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid te gebruiken in een groot aantal toepassingen. Naast dakbedekking is EPDM ook ideaal voor bijv. waterkeringen in muren en voor vijvers.

Voordelen voor het kiezen van een EPDM dak:

Geen sloop van het bestaande dak.

EPDM kan over de meeste bestaande dakconstructies heen geplaatst worden. U heeft dus geen sloop- of stortkosten voor het afbreken van de bestaande dakbedekking en wint veel tijd.

Droogt niet uit of barst niet.

Klassieke dakbedekkingen die langdurig blootgesteld worden aan de zon, drogen uit en vertonen barstjes of scheurtjes. EPDM - dakfolie is UV- en ozonbestendig en zal niet uitdrogen of barsten. Een EPDM - dak gaat dan ook gemiddeld langer dan 40 jaar mee.

Blijft soepel en scheurt niet!

Dag en nacht, winter en zomer, zon of regen...een dak wordt voortdurend blootgesteld aan hevig wisselende temperaturen. EPDM is een elastomeer en heeft een elasticiteit van meer dan 400 %. Hoe uw dak ook uitzet of krimpt, dankzij zijn blijvende elasticiteit vangt EPDM dakfolie deze bewegingen probleemloos op en zal niet scheuren.

Ook een groot voordeel van EPDM is dat het bijna altijd naadloos gelegd kan worden, dat wil dus zeggen dat de kans op lekkages minimaal wordt omdat je dus geen of bijna geen naden in het dak hebt zitten. EPDM is ook uitermate geschikt voor het leggen van groene daken. Tevens worden bijna alle vijvers / bassins ook van EPDM gemaakt en kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Garanties:

Wie zekerheid zegt, zegt garantie. Op BossCover EPDM geldt maar liefst 10 jaar productgarantie.

Zorg voor milieu wordt steeds belangrijker. BossCover EPDM gaat gemiddeld meer dan 40 jaar mee en is volledig recycleerbaar.

Zinkwerkzaamheden:

Naast het maken van EPDM daken doen wij ook zinkwerkzaamheden. Dus ook voor al uw zinkwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij doen dit in samenwerking met de Zinkunie uit Boxtel. Zij verzorgen ons complete zetwerk.

Bijvoorbeeld voor uw dakgoten, zinken hemelwaterafvoerenen zinken deklijsten voor op het dak.

Maar dat is niet het enige zinkwerk wat wij doen. Ook kunt u bij ons terecht voor zinken gevelbekleding en of dakbekleding. En dat nemen wij heel breed omdat er namelijk veel verschillende systemen in te verkrijgen zijn. En per systeem zijn er ook nog veel verschillende type Fels banen, Roef systemen of Losanges. Voor meer informatie of vragen hierover neem contact met ons op.

Kwalitatief Installatiewerk sinds 2001